Smoothie fyldt med gode næringsstoffer og skøn smag.
Bolognese som du kender den, men hvor det hakkede oksekød er erstattet med linser.
Sprød broccolisalat med soltørrede tomater, søde abrikoser og ristede solsikkekerner.
En frisk salat med hjemmelavet sødlig dressing.
Luftige små foccacia, du kan pynte med dine yndlingstoppings.
Vafler med citron og birkes! Perfekt søndags-morgenmad.
Fastelavnsboller med wienerdej, fyldt med vegansk flødeskum.
Cremet svampestuvning med et grønt twist. Det franske smørrebrød for enhver svampe-elsker.
Luftige muffins med masser af chokolade.
Dette grydebrød er det nemmeste at bage, og det smager himmelsk!
En kombination af en kage og et brød med varme krydderier.
Smovset kage med varme krydderier, hasselnødder og en syrlig smørcreme.
Grød med revet gulerod og pumpkin pie spice. Serveret med karamelliserede ferskner.
Popcorn med en lækker krydderiblanding, der minder om "sourcream and onion".
Svampet kage med et tykt lag af karamelliseret kokos på toppen.
Nemme pølsehorn med færdigdej og plantepølser.
Syrlig og sød smørelse til brød og kager, som normalt indeholder æg og smør.
Pasta vendt i cremet svampesauce med estragon og grønkål.
Kendt som Golden Milk, der stammer fra Indien. Drikken er spicy og fyldt med antioxidanter.
En fynsk klassiker, som er elsket i hele landet. Spises som regel til fødselsdage, men er skøn i mange anledninger.
Den klassiske havregrød, som du måske kender fra barndommen.
En karryret med masser af smag, som spises med ris eller lækkert brød.
Chiagrød med pærer, smeltet chokolade, ristede hasselnødder og friske brombær.
Simpel salat med efterårets bedste råvarer.
Amerikansk comfort food, hvor den fede ost er erstattet med græskar.
Denne æblekage er svampet, og smager af efterår. Dine gæster vil elske dig for den her kage.
Et lækkert og cremet alternativ til hummus.
Amerikansk efterårs-kaffe, som du mindst skal prøve én gang i dit liv.
En skøn forening af alle efterårets bedste krydderier.
Den har intet med en Snickers at gøre, men smagen minder lidt om. Én af mine favoritter om morgenen!
Bløde boller, der passer perfekt til fødselsdag eller eftermiddagskaffen.
Brug den som dip eller dressing, i en lasagne eller på pizza. Brug den til alt!
Açaí er et bær, der er sprængfyldt med antioxidanter, og er super lækkert i en smoothie bowl.
2-i-1 morgenmad. Hvorfor ikke slå kaffen og morgengrøden sammen?
Croissanter uden smør, der smager af croissanter med MASSER af smør. Ja, tak!
Denne opskrift passer til et stort brød og 4 boller. Lige til at fryse ned eller spise i løbet af ugen.
Dette er en mild og knap så sød grød, der kræver en god olivenolie.
Sprøde udenpå og helt bløde med saftig kanelremonce i midten.
En let sommerret, der både er frisk og cremet på samme tid.
En klassiker fra bageren, der er simpel at lave selv med få ingredienser.
Svampede boller, der brydes og snackes præcis som de er.
Ultimativ comfort food med masser af umami.
Små madbrød, der kan serveres sammen med en let salat eller suppe.
Alternativ grød – sprængfyldt med smag.
Kæmpe store cookies fyldt med chokolade.
Syrlig, sød og crunchy crumble, der smager dejligt med fraiche eller is.
Blød chokoladekage baseret på avocado. Derudover er den også glutenfri.
Spis denne suppe på de kølige sommeraftener.
Asiatisk inspireret salat med squash-nudler.
Denne cheesecake smager helt fantastisk og fuldstændig autentisk, især med lidt sylte- eller frysetøj ovenpå.
Frisk pålægssalat til din sandwich eller plantemad.
De bedste brownies, jeg har smagt til dato – fyldt med masser af chokolade.
Surdejsmad med rødbedecreme og avocado, som var på menuen i min café henover sommeren 2019.
Surdejsmad med hummus, radiser, artiskok og selvfølgelig ærteskud, som jeg havde på menuen over sommeren 2019 i min café.
Surdejsmad med oliventapenade, frisk grønt og plantebaseret feta, som jeg serverede i min café henover sommeren 2019.
Et nyt syn på den klassiske PBJ-sandwich. Her har jeg lavet den til et smørrebrød, Den var på menuen i min café henover sommeren 2019.
Et nyt tag på en klassisk risotto, hvor risene er erstattet af røde linser.
I dette øllebrød er der ikke øl i, men til gengæld er der hyldeblomstsaft i, som komplimenterer det syrlige rugbrød rigtig godt.
Dette madbrød er perfekt som tilbehør til din grillaften.
Bunde af kardemomme og citron, samt en cremet blåbær-mousse.
Klassisk græsk tzatziki, der er baseret på soya yoghurt og derfor er 100% mælkefri.
En simpel pastaret, som er fyldt med smagen af Italien.
Et plantebaseret alternativ til røræg, der både er autentisk i smag og konsistens.
Mælkesnitter er en sand klassiker, men langt fra veganske. Jeg har lavet en version, der er helt uden mælk (og æg).
Hvis du har en surdej med gang i, så er dette formbrød det nemmeste i verden at lave.
Perfekt på en sommer-morgen, og nem at tage med dig.
Denne kakaodrik er virkelig god, når den nydes med et par isterninger.
De her pandekager er perfekte at stable, og super fluffy. Måååms!
Det her er en nem måde at snige lidt ekstra grønt ind i din hverdag, når du ikke orker at spise en salat.
Meget bedre end dem man køber i supermarkedet, og så er de uden animalske ingredienser.
Ingen sommer uden koldskål. Den her er helt uden mælk og æg, men smager mindst ligeså godt.
Er du vild med smagen af kaffe som jeg, hvorfor så ikke snige det ind i din granola?
Hvis jeg siger Rasmus Klump pandekager, ved du så hvad jeg mener? De her er som de klassiske af slagsen.
Hvis du har en rest kaffe i kanden, så får du her en sjov måde at bruge den på.
Klassisk hummus med et twist af hvidløg og citron.
Smagen af æbletærte gemt i en grød, der er perfekt på en gråvejrsdag.
En lækker måde at få dine grøntsager indenbords.
Disse boller er dejligt bløde og børnevenlige.
Ultimativ comfort food til en grå hverdagsaften.
Perfekt på nybagt brød eller i en salat.
En cremet, men frisk ret der er perfekt til forårssæsonen.
Hvis du har bagt bananbrød, og ikke ved hvad du skal gøre af alle resterne... Værs'go!
Hvis du har nogle modne bananer liggende, kan du lave et lækkert bananbrød med dem.
Rustikke boller, der passer godt til morgenbordet en søndag morgen.
En billig og sund version af den italienske klassisker.
Lav dejen aftenen før, og ha' nybagte boller klar næste morgen.
Ny fortolkning af det klassiske smørrebrød med roastbeef.
Store cookies der er sprøde udenpå og bløde indeni.
Din perfekte legekammerat, når det gælder bagning.
Enten elsker man avocado, eller også er det et no-go. Her er noget til alle avocado-elskerne derude.
Den er mindre avanceret end den lyder. Og så smager den himmelsk!
Denne grød har mere substans og smag end den klassiske havregrød.
Et frisk alternativ til hummus.
Du kan efterspørge en opskrift, hvis du måske kæmper med at lave en ret plantebaseret.