Avocadomad med karrycreme

Plantemadder
0 - 30 minutter
Enten elsker man avocado, eller også er det et no-go. Her er noget til alle avocado-elskerne derude med at lille twist af en syrlig karrycreme.
Ingredienser
2
plantemadder
Avocadomad
1 stk
avocado
2 stk
radiser
25 gram
bønnespirer
1 spsk
sesamfrø
10 gram
persille
2 stk
skiver brød
Karrycreme
0.5 dl
neutral soya yoghurt
1 spsk
vegansk mayonnaise
0.5 stk
citron
0.25 stk
rødløg
0.5 fed
hvidløg
1 tsk
karry
0.25 tsk
salt
0.25 tsk
peber
Fremgangsmåde
Karrycreme
1
Hak rødløg fint og pres hvidløg, og tilføj det til soya yoghurten i en skål.
2
Tilføj mayo, citronsaft og karry, og smag derefter til med salt og peber.
3
Gem den resterende karrycreme i en tæt beholder i køleskabet. Det kan fint holde sig i 5 dage – og smager forresten skønt som dip til salt chips!
Avocadomad
1
Smør en eller to skiver brød med karrycremen.
2
Halvér og skræl en avocado, og skær den i fine skiver. Skær også radiserne i fine skiver. Placeres ovenpå brødet.
3
Rist sesamfrøene på en tør pande til de begynder at poppe let. Drys dem ovenpå madderne.
4
Top med persille, salt, peber og citron. Velbekomme!