Bircher Müsli
Bemærk! Skal stå i køleskab natten over inden servering.
Lav evt. en stor portion, så du har til fire dage. Så er det nemt at tage en portion hver morgen fra køleskabet, og toppe den med hvad dit hjerte begærer og holder af.
Som du kan se går jeg ikke på kompromis med toppings på en god dag, men grøden kan også sagtens spises som den er.
Lav evt. en stor portion, så du har til fire dage. Så er det nemt at tage en portion hver morgen fra køleskabet, og toppe den med hvad dit hjerte begærer og holder af.
Som du kan se går jeg ikke på kompromis med toppings på en god dag, men grøden kan også sagtens spises som den er.
Ingredienser
Antal:
2
personer
Grød
2 dl
havregryn
2 dl
neutral soya yoghurt
2 dl
æblejuice
40 gram
valnødder
1 stk
fintrevet æble
2 spsk
lys sirup
0.25 tsk
salt
1 tsk
kardemomme (kan udelades)
Topping
2 dl
neutral soya yoghurt
1 stk
banan
2 spsk
peanutbutter
100 gram
bær
20 gram
nødder
20 gram
kerner
1 spsk
kakaonibs
1 spsk
chiafrø
Fremgangsmåde
1
Bland havregryn, juice og soya yoghurt sammen i en skål.
2
Tilføj fintrevet æble og hakkede valnødder.
3
Smag til med kardemomme, sirup og en smule salt.
4
Tag film over skålen eller pak grøden i en lufttæt beholder. Sæt den på køl i et par timer eller natten over. Havregrynene vil optage væden, så der former sig en grød konsistens.
5
Ved servering hældes grøden i en skål og toppes med dine yndlingstoppings. Jeg holder selv meget af at tilføje ekstra yoghurt, frugt, nødder og vigtigst af alt; peanutbutter.