Fudgy brownies
Disse brownies er de absolut BEDSTE brownies, jeg nogensinde har smagt! De er fyldt med masser af chokolade, så det er ægte chokoladesmag fremfor en kakao-version. Du kan sagtens bruge en billig mørk chokolade, men jo bedre chokolade du bruger, jo bedre brownies får du altså ud af det.
TIP!
Erstat noget af plantemælken med friskbrygget espresso, for en lækker voksen-version.
Andet TIP!
Tilføj revet appelsinskal, hvis du er vild med choko-orange-smag :)
TIP!
Erstat noget af plantemælken med friskbrygget espresso, for en lækker voksen-version.
Andet TIP!
Tilføj revet appelsinskal, hvis du er vild med choko-orange-smag :)
Ingredienser
Antal:
16
stk.
140 gram
hvedemel
20 gram
kakaopulver
100 gram
rørsukker
100 gram
brun farin
1 tsk
vaniljepulver
0.25 tsk
salt
80 gram
Smørbar Blok
200 gram
mørk chokolade
2.5 dl
plantedrik
75 gram
mørk chokolade eller nødder
Fremgangsmåde
1
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål – hvedemel, kakaopulver, rørsukker, brun farin, vaniljepulver og salt.
2
Smelt plantesmør og mørk chokolade i en gryde sammen med plantemælken på middel varme. Rør grundigt, og tag gryden af varmen så snart det er en flydende masse.
3
Hæld chokolademassen i melblandingen, rør det godt sammen, og tilføj til sidst hakkede chokoladestykker og/eller nødder.
4
Smør en form (ca. 20x30 cm) eller beklæd den med bagepapir, så den er nemmere at få ud efter bagning. (Hvis du bager en halv portion, passer det cirka med en rugbrødsform!)
5
Bages på 160 grader, varmluft, i 25-30 minutter.
6
Lad kagen afkøle i formen, og sæt den på køl (gerne natten over) inden den skæres ud. Så er den allerbedst!