Kikærtesalat med grønne ærter

Plantemadder
0 - 30 minutter
Denne opskrift på kikærtesalat tager ingen tid at lave, og er et virkelig lækkert alternativ til dine rugbrødsmadder eller sandwiches. Brug det som du ville bruge en klassisk hønse- eller tunsalat. Og med kikærter og grønne ærter får du på en sjovere måde flere grøntsager indenbords.
Ingredienser
4
personer
240 gram
kikærter (på dåse)
100 gram
ærter
0.5 stk
rødløg
1 dl
neutral soya yoghurt
2 spsk
vegansk mayonnaise
0.5 stk
citron (saften herfra)
0.5 tsk
salt
0.5 tsk
peber
0.5 tsk
gurkemeje
Fremgangsmåde
1
Mos kikærterne groft med en gaffel i en skål.
2
Hak rødløg fint, og bland resten af ingredienserne sammen med de moste kikærter. Hvis du bruger frosne ærter, skal de lige blancheres inden de tilsættes.
3
Rør det hele sammen, og smag til med mere salt, peber og/eller citron, hvis du ønsker det.
4
Opbevar på køl i et sylteglas eller en anden lufttæt beholder i op til 5 dage.