Kikærtesalat med grønne ærter
Denne opskrift på kikærtesalat tager ingen tid at lave, og er et virkelig lækkert alternativ til dine rugbrødsmadder eller sandwiches. Brug det som du ville bruge en klassisk hønse- eller tunsalat. Og med kikærter og grønne ærter får du på en sjovere måde flere grøntsager indenbords.
Ingredienser
Antal:
4
personer
240 gram
kikærter (på dåse)
100 gram
ærter
0.5 stk
rødløg
1 dl
neutral soya yoghurt
2 spsk
vegansk mayonnaise
0.5 stk
citron (saften herfra)
0.5 tsk
salt
0.5 tsk
peber
0.5 tsk
gurkemeje
Fremgangsmåde
1
Mos kikærterne groft med en gaffel i en skål.
2
Hak rødløg fint, og bland resten af ingredienserne sammen med de moste kikærter. Hvis du bruger frosne ærter, skal de lige blancheres inden de tilsættes.
3
Rør det hele sammen, og smag til med mere salt, peber og/eller citron, hvis du ønsker det.
4
Opbevar på køl i et sylteglas eller en anden lufttæt beholder i op til 5 dage.