Müsligrød
Denne grød har mere substans og smag end den klassiske havregrød. Det smarte er at du kan bruge lige den müsli, du allerbedst kan lide. Og så kan du selvfølgelig udskifte frugter og bær efter sæson.
Ingredienser
Antal:
2
personer
Grød
2 dl
müsli
2 dl
vand
2 dl
havredrik
40 gram
cashewnødder (kan udelades)
1 tsk
kanel
1 tsk
kardemomme
1 gram
rørsukker
0.5 tsk
salt
Topping
2 dl
neutral soya yoghurt
100 gram
blåbær
1 stk
klementin
Fremgangsmåde
Grød
1
Bland müsli, vand og havredrik sammen i en gryde.
2
Lad det simre ved middelvarme, og tilføj derefter nødder, sukker og krydderier.
3
Når müslien har optaget væsken skulle du meget gerne have en god grødet konsistens. Smag til med lidt salt – det fremhæver nemlig de søde smage.
Topping
1
Server grøden i dine yndlingsskåle.
2
Top med neutral soya yoghurt – jeg bruger den økologiske fra Alpro.
3
Tilføj bær og nødder. Velbekomme!