Popcorn med sourcream og dild

0 - 30 minutter
Popcorn med en lækker krydderiblanding, der minder om "sourcream and onion".
I krydderiblandingen skal der tilsættes citronsyre – ikke særlig meget, men det gør en kæmpe forskel og giver popcornene en lækker syrlighed, der komplimenterer de saltede popcorn rigtig godt.

Jeg blev introduceret for disse popcorn af min veninde, som snakkede (næsten lidt for godt) om dem over et par flasker rødvin, og jeg tænkte; "hvor godt kan det være?" – men det er SÅ lækkert! Efter du har smagt denne version nøjes du altså ikke med at hælde salt på dine popcorn.
Ingredienser
1
portion
Popcorn
1 spsk
kokosolie
1 dl
popmajs (majskerner)
Krydderiblanding
1 spsk
gærflager
1 tsk
løgpulver
1 tsk
hvidløgspulver
2 tsk
dild
0.5 tsk
salt
1 knivspids
citronsyre
Fremgangsmåde
1
Start med at blande alle ingredienserne til krydderiblandingen sammen i en lille skål.
2
Smelt kokosolien i en gryde på høj varme. Når gryden er varm, tilsættes et enkelt majskorn.
3
Når kornet popper, tilsættes resten af majskernerne, og låget lægges på gryden. Skru ned til mellemhøj varme, og ryst gryden jævnligt.
4
Når der er fire sekunder imellem hvert "pop", tages gryden af varmen og popcornene hældes i en skål, hvor de blandes med krydderiblandingen.