Pumpkin Spice Latte

Drikke
0 - 30 minutter
Denne kaffe har jeg serveret mange af i min café. Det var et hit, og jeg forstår det godt. Smagen af varme krydderier i en cremet kaffe, og så med flødeskum på toppen. Åh ha, det er godt!

Kaffen bliver jo normalt lavet på en espressomaskine med steamer og hele moletjavsen, men hvis du ikke er ejer af sådan én, forklarer jeg hér hvordan du kan lave en alternativ version, der smager rigtig godt alligevel.

Bemærk! Opskriften på krydderiet, finder du lige her.
Ingredienser
2
personer
2 stk
espresso shot
5 dl
havremælk (Barista-udgave)
4 spsk
kaffesirup
2 tsk
Pumpkin Spice
1 dl
soyafløde
Fremgangsmåde
1
Miks havremælk, kaffesirup og Pumpkin Spice krydderiet i en blender eller med piskeris.
2
Varm blandingen op i en gryde på mellemhøj varme. Hold godt øje med at det ikke koger.
3
Pisk flødeskum stift og bryg espressoen.
Hvis du ikke har en espressomaskine, kan du mikse 2 tsk instantkaffe med 0,5 dl kogende vand til hver person.
4
Hæld espressoen i et glas, og hæld den varme mælk over. Top med flødeskum, og drys evt. lidt ekstra krydderi på toppen.