Regnbuen
Denne mad med rødbedecreme og avocado var på menuen i min café, og den var meget populær. Faktisk den mest populære mad.
Jeg serverede den på surdejsbrød, som jeg købte hos La Cabra, der bager det lækreste brød i hele Århus. Jeg kan virkelig anbefale at du tager forbi en dag og beder om et Landbrød. Det er dyrere end ved den lokale bager, men du forstår hvorfor, når du tager den første bid.
Jeg serverede den på surdejsbrød, som jeg købte hos La Cabra, der bager det lækreste brød i hele Århus. Jeg kan virkelig anbefale at du tager forbi en dag og beder om et Landbrød. Det er dyrere end ved den lokale bager, men du forstår hvorfor, når du tager den første bid.
Ingredienser
Antal:
2
plantemadder
2 skive
surdejsbrød
2 spsk
Sandwich Spread med rødbede og peberrod
1 stk
avocado
25 gram
løgspirer
1 spsk
olivenolie
2 tsk
afskallede hampefrø
0.25 stk
citron
Fremgangsmåde
1
Skær to skiver brød, og smør dem med sandwich spread. Du kan både få en version fra Urtekram, Aldi og et tysk mærke, der hedder Streich.
2
Halvér og skræl avocadoen. Skær de halve avocadoer i tynde skiver på den korte led. Fordel dem pænt ovenpå brødet.
3
Pynt med løgspirer, lidt olivenolie og skær en citron ud og put den ovenpå ligesom på et klassisk smørrebrød.