Salat Sandwich

Plantemadder
0 - 30 minutter
Det er ikke altid jeg er i humør til en salat, men godt ved at jeg havde godt af lidt mere grønt. Derfor kan jeg godt lide at tage noget jeg elsker allermest – brød – og fylde det med en masse friske grøntsager, og så mine yndlingsdips! Du kan jo putte lige det i, du kan lide. Men her viser jeg én af mine enkle favoritter.

Jeg bager ofte mine egne boller, og kan især anbefale opskriften på mine havreboller, fordi de bløde og passer dejligt som sandwichbrød. Du kan jo også fint købe nogle i supermarkedet eller hos bageren, hvis du ikke lige magter at slå en dej sammen ;-)
Ingredienser
2
personer
2 stk
boller
2 spsk
ramsløgspesto
2 spsk
vegansk mayonnaise
2 dl
bladgrønt
1 stk
gulerod
50 gram
cherrytomater
8 skive
agurk
1 dl
basilikum
Fremgangsmåde
1
Skær bollerne over. Smør bunden med pesto, og toppen med mayonnaise.
2
Riv gulerod i grove strimler.
3
Fyld bundene med bladgrønt, cherrytomater, gulerodsstrimler og basilikum.
4
Put toppen på. Hvis du skal servere sandwichen, kan du sætte et grillspyd eller en steakkniv ned imellem, så den ikke falder fra hinanden.