Stegt bananbrød med valnødder
Hvis du har bagt bananbrød, og ikke ved hvad du skal gøre af alle resterne, kan du lave en lækker dessert eller fancy morgenmad ud af et par skiver. Det tager meget lidt tid at forberede, når du allerede har bananbrødet liggende i køleskabet.
Ingredienser
Antal:
1
personer
2 skive
bananbrød
1 tsk
plantesmør
2 tsk
jordbærmarmelade
1 spsk
ahornsirup
0.5 spsk
chiafrø
10 gram
valnødder
5 gram
timian
Fremgangsmåde
1
Skær to tynde skiver bananbrød, og steg dem på en middelvarm pande med lidt plantesmør.
2
Vend dem et par gange, indtil de har fået god farve på begge sider. De må gerne være sprøde.
3
Læg bananbrødet på en tallerken, og varm nogle valnødder på den varme pande et par minutter.
4
Tilføj et par teskeer marmelade på brødet, lidt chiafrø, sirup, valnødder og timian.
5
Hvis du har noget vaniljeis i fryseren, kunne det helt sikkert også være lækkert at tilføje!