Taverna
Den her surdejsmad – eller skal vi kalde det smørrebrød – er næsten som at spise en græsk salat med lækkert brød til. Det er nærmest det, som det er.
Den minder mig om dengang jeg var på Kalymnos, som er en lille græsk ø. Mine forældre og jeg forelskede os i en restaurant, der hed Aegean Tavern. Det er derfor jeg har kaldt maden for Taverna.
Den minder mig om dengang jeg var på Kalymnos, som er en lille græsk ø. Mine forældre og jeg forelskede os i en restaurant, der hed Aegean Tavern. Det er derfor jeg har kaldt maden for Taverna.
Ingredienser
Antal:
2
plantemadder
2 skive
surdejsbrød
2 spsk
oliventapenade
40 gram
vegansk feta
8 gram
cherrytomater
40 gram
soltørrede tomater
0.25 stk
agurk
2 spsk
balsamico glace
0.25 stk
rødløg
0.5 håndfuld
basilikum
Fremgangsmåde
1
Smør brødskiverne med oliventapenade. Skær cherrytomaterne i små skiver og fordel dem på madderne sammen med de soltørrede tomater. Smuldr feta ovenpå.
2
Skær tynde skiver af agurk på den lange led, så du kan rulle dem sammen og anrette dem ovenpå madderne.
3
Glaser med balsamico glace, og pynt til sidst med rødløg og basilikum.