Tofu Scramble

Comfort food
0 - 30 minutter
Her får du et lækkert alternativ til røræg, hvis du gerne vil prøve at spise mere vegansk. Med de rette ingredienser kan du få en cremet og autentisk smag, som ikke kræver ret meget tid i køkkenet.

Her er retten serveret med hjertesalat, cherrytomater og lidt rødløg, men du kan også servere tofuen ovenpå brød eller sammen med et par plantepølser. Præcis som du plejer at nyde dine røræg.

Se hvordan jeg laver opskriften her.
Ingredienser
2
personer
270 gram
fast tofu
0.25 tsk
gurkemeje
25 gram
revet planteost
0.5 dl
soyafløde
1 dl
vand
0.5 tsk
sort salt (Kala Namak)
0.5 tsk
herbes de provence
0.5 tsk
friskkværnet peber
Fremgangsmåde
1
Start med at dræne og smuldr tofuen i en skål.
2
Tilføj tofuen på en pande sammen med gurkemejen og den revede planteost. Lad det simre på middelhøj varme.
3
Når det begynder at simre, tilføjes soyafløde og vand på panden.
4
Tilføj sort salt og de andre krydderier. Du kan bruge lige de krydderier, du bedst kan lide.
5
Når tofuen har optaget væden og konsistensen er dejligt cremet, skal den blot smages til.
6
Servér med frisk salat eller ovenpå brød og evt. et par plantepølser til.